Отборът на Колумбия завърши с пълен актив група В, надделявайки

...
Отборът на Колумбия завърши с пълен актив група В, надделявайки
Коментари Харесай

Перфектен Колумбия прати в будна кома Парагвай

Отборът на Колумбия приключи с цялостен актив група В, надделявайки с минималното 1:0 над Парагвай в последния мач за двата отбора. Единственият гол за „ лос кафетерос” пристигна в 31-ата минута, когато Густаво Куеяр се разписа на „ Арена Фонте Нова” в Салвадор.

По този метод Колумбия продължава безпроблемно към четвъртфиналите, където чака приключилия втори в група С. Именно ориста на Парагвай ще се реши от подгласника на първия отбор в третата група. Парагвайците към този миг се явяват втория най-хубав трети отбор, като от трите групи две селекции ще добавят четвъртфиналистите.

Парагвай има 2 точки и голова разлика 3:4, само че в група С към този миг Япония е с 1 точка и голова разлика 2:6, който се явява "най-слабия " трети тим. Селекцията на Чили при всички положения отива към елиминационната фаза. При победа „ самураите” против Еквадор ще станат с четири точки и ще изравнят минимум Уругвай, като победа за азиатците ще изхвърли Парагвай от шампионата.

Още в третата минута парагвайците можеха да открият резултата. Дерлис Гонсалес направи свръхестествен рейд, преодолявайки и стража на Колумбия. Последва удар посока вратата, само че Алваро Монтеро свърши добра работа и отклони пътя на кълбото в корнер.

Na Arena Fonte Nova é uma verdadeira festa
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР