Отборът на Керала Бластърс надви като гост Нортийст Юнайтед в

...
Отборът на Керала Бластърс надви като гост Нортийст Юнайтед в
Коментари Харесай

Бербатов резерва при успех на Керала Бластърс

Отборът на Керала Бластърс надделя като посетител Нортийст Юнайтед в дуел от 16-ия кръг на индийската Супер лига. Българският нападател на гостите Димитър Бербатов остана запаса на " Индира Ганди Атлетик Стейдиъм ".
Първото полувреме стартира с по-добра игра на Керала Бластърс, като гостите уцелиха греда преди някогашният съотборник на Бербатов в Манчестър Юнайтед Уесли Браун да открие в 28-ата минута с удар глава след осъществяване на ъглов удар.

Попадението пораздвижи играчите на домакините, които натиснаха крепко противника, само че Керала се бранеше самоотвержено. В края вратарят Пол Рачубка трябваше да се намесва уверено, след следващата офанзива на играчите в бяло.
През втората част треньорът на Керала Бластърс Дейвид Джеймс не направи промени, а домакините се пробваха да упражнят напън и да върнат попадението. В 68-ата минута Димитър Бербатов се появи в игра за Керала. Минути след влизането на Митко домакините бяха покрай гол, само че гредата избави Керала от попадение. В 78-ата минута Бербатов сподели отличен взор върху играта и откри съотборника си Балдвинсон, който съумя да се обърне и да стреля, само че без резултат.

До края доминираха нервите, като даже се стигна до физически конфликти, като Бербатов влезе в ролята на посланик и отиде да успокои треньора на домакините Авраам Грант, който беше изпъден от аварийна пейка. В последна сметка Керала удържа успеха и прибави три точки към актива си и към този момент има 24 и е единствено на една от топ 4.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР