Отборът на "Кариана" стартира лятната си подготовка за втория си

...
Отборът на "Кариана" стартира лятната си подготовка за втория си
Коментари Харесай

14 футболисти се явиха на първата тренировка на Кариана в Ерден /снимки/

Отборът на "Кариана " започва лятната си подготовка за втория си сезон в професионалния футбол с две нови попълнения и един футболист на проби. Единият от новите - Георги Търтов от "Ботев " (Гълъбово), е нападателен полузащитник, младеж е на "Литекс " (Ловеч), има и един мач в Първа лига с екипа на ЦСКА. Реджеб Халил пък е нападател, идва на стадиона в село Ерден от изпадналия в Трета лига отбор на "Несебър ". Двамата имат подписани контракти, оповестиха от клуба.
Съотборникът на Халил при „ делфините” Симеон Русев е играчът на проби, като неговият пост е опорен полузащитник. Ако бъде утвърден от старши треньора Веселин Великов, Русев ще стане третото ново попълнение в лятната селекция на отбора от монтанското село Ерден.
Наставникът на карианци желае да ускори конкуренцията на още три поста –бек, централен бранител и нападателен полузащитник, като се надява те да бъдат провлечени в тима преди заминаването на лагер в Банско (20-30 юни).
Първата подготовка Великов и неговите помощници Димитър Иванов и Калин Костадинов организираха с 14 футболисти. Поради фамилни аргументи и с разрешението на управлението титулярният вратар Павел Станев ще се причисли с няколко дни по-късно към групата. Полузащитникът Деян Иванов пък се възвръща от интервенция на предни кръстни връзки на ляво коляно и ще стартира подготовка на по-късен стадий.
Общо 7 контролни срещи ще изиграе тимът на "Кариана " по време на лятната си подготовка. Три от тях са в Банско, най-престижната е против миналогодишния участник в Лига Европа "Теута " (Албания). Серията инспекции започва на 17 юни с посещение на "Ботев " (Враца) и по стратегия би трябвало да финишира с мач с "Монтана " на стадион „ Огоста” на 13 юли.Двата тима обаче се срещат още на старта на новия сезон и този спаринг най-вероятно няма да се състои.
Кои започнаха подготовка:
вратар: Петър Начев;
бранители: Ангел Цолов, Николай Дичев, Георги Илиев, Стоян Предев;
полузащитници: Християн Илиев, Владимир Мичев, Цветомир Тодоров, Симеон Русев (Несебър);
нападатели: Евгени Игнатов, Ангел Бастунов, Ивелин Илиев, Реджеб Халил (Несебър), Георги Търтов (Ботев Гълъбово).
треньор: Веселин Великов.
Напуснали:
Цветко Иванов, Янислав Иванов, Димитър Георгиев (Монтана), Николай Николов (Англия-гурбет), Лионел Матадос (Струмска слава).

Контролите:
17 юни - Ботев (Враца), стадион „ Христо Ботев”, 20:30 часа
21 юни – Теута (Албания), в Банско
24 юни – Черно море (Варна), в Банско
27 юни – Пирин (Благоевград), в Банско
02 юли – футболисти без контракти, в Ерден, 18 часа
10 юли – Спартак (Плевен), в Ерден, 18 часа
13 юли – Монтана, стадион „ Огоста”
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР