Отборът на кандидатите за общински съветници от ГЕРБ с капитан

...
Отборът на кандидатите за общински съветници от ГЕРБ с капитан
Коментари Харесай

Воден от Станислав Дечев, отборът на ГЕРБ-Хасково спечели футболен мач с 4:3

Отборът на претендентите за общински съветници от ГЕРБ с капитан Станислав Дечев победи отбора на футболните съдии от Хасково. Мачът се игра на футболните стадиони до комплекс „ Авеню”. Футболистите с №43, и на терена- и в бюлетината, се оказаха непреодолими и даже трениращите постоянно съдии не съумя да спрат тима на ГЕРБ по пътя към успеха.

Размяната на голове в двете порти разпали пристрастеностите в агитката от футболни почитатели и симпатизанти, а решаващото попадение за успеха на ГЕРБ означи капитанът на тима и претендент за кмет на Хасково Станислав Дечев.



„ Имаме сила, имаме хъс, имаме и поддръжка. Сега към този момент ни чака и доста работа”. Това споделиха минути след дуела играчите от отбора-победител. А в двете полувремена от по 43 минути на терена играха: капитанът и претендент за кмет Станислав Дечев, претендентите за общински съветници доктор Марио Николов, доктор Николай Николов, Митко Петров, Стоил Стоилов, Димитър Траянов, Цвети Лалов, Георги Георгиев, Антон Тончев, Георги Димитров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР