Отборът на Каляри постигна първата си домакинска победа от началото

...
Отборът на Каляри постигна първата си домакинска победа от началото
Коментари Харесай

Каляри победи Кротоне с 4:2 в Серия А

Отборът на Каляри реализира първата си домакинска победа от началото на сезона в Серия " А ". Селекцията на Еузебио Ди Франческо сътвори голово шоу против новаците от Кротоне, надделявайки " акулите " с 4:2.

Пет от шестте попадения паднаха още през първото полувреме.
 Лацио завоюва семейството си на Болоня с 2:1
Лацио постави завършек на отрицателната си серия в Калчото

" Орлите " надделяха Болоня с 2:1

Срещата стартира по-добре за домакините, които демонстрираха съществено предпочитание за трите точки. Не по този начин обаче мислеше звездата на гостите Месиас. В 21-ата минута той бе изведен от Реца и под плонжа на Краньо направи 0:1.

Каляри съвсем незабавно се върна в мача, защото Лякоянис се разписа непосредствено от директен свободен удар. Пълният поврат на " Сардиния Арена " беше завършен в 35-ата минута от Джовани Симеоне, който показва, че се намира в отлична голова форма от началото на сезона.
 Аталанта инкасира втора поредна загуба в Серия
Аталанта инкасира втора поредна загуба в Серия " А "

Тимът от Бергамо падна тежко и от Сампдория

Но и тук драмата не бе приключил.а В 43-ата Молина от Кротоне осъществя един от " диамантите " на акцията, намирайки кълбото от воле за 2:2. Каляри въпреки всичко се отдръпна за отмора с попадение преднина. Тогава Сотил се оказа на точното място и наказа Кордаз - 3:2.
 Интер завоюва гостуването си на Дженоа с 2:0
Интер бързо се завърна на победния път

" Нерадзурите " доближиха до триумфа си след почивката

Втората част стартира тежко за Кротоне. Ветеранът Лука Чигарини си изкара втори жълт картон и остави своя отбор с човек по-малко. Това повлия за развоя на срещата и Каляри стигна до финалното 4:2, като в 85-ата минута се разписа Жоао Педро.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР