Отборът на изпраща 2021 година със смесени чувства. И през

...
Отборът на изпраща 2021 година със смесени чувства. И през
Коментари Харесай

ВИДЕО: Когато фенове изхвърлиха Стойчо Стоилов с ритници от "Армията"

Отборът на изпраща 2021 година със смесени усеща. И през тази година в клуба имаше турбуленции, само че пък и хубави моменти, като извоюваната Купа на България - 21-ва в историята на " армейците ".
На " Армията " имаше няколко треньорски рокади - някои обясними, други - не толкоз. Феновете на " алените " пък не пестиха рецензии към управлението, което ядоса притежателя Гриша Ганчев, който даже разгласи, че ще се отдръпна от клуба.
А имаше и грозни моменти като този с основния управител на ЦСКА Стойчо Стоилов, който бе безусловно изритан от " Българска войска ". През юли ЦСКА одобри тима на Лиепая в мач, който приключи наедно. След мача Стоилов направи грешката да се покаже пред гневните почитатели на ЦСКА.

Привърженици на " алените " пробиха кордона от служители на реда, които пазеха входа на стадиона, с цел да атакуван Стоилов и да го повалят на земята. Той бе изнесен на ръце от двама служители на реда, които на процедура го избавиха от по-сериозни вреди.
Всичко това бе уловено от камери, които снимаха по какъв начин изнасят Стоилов на ръце, до момента в който към него летят всевъзможни предмети. Няколко дни по-късно ЦСКА разгласи, че се разделя с основния си управител, а самата служба бе закрита.
Впоследствие се появиха информации, че .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР