Отборът на Испания се класира за финала на Световното първенство

...
Отборът на Испания се класира за финала на Световното първенство
Коментари Харесай

Гол фантом беляза класирането на Испания на финал

Отборът на Испания се класира за финала на Световното състезание по футбол за юноши до 17 години, което се организира в Индия. Днес възпитаниците на Санти Дения надвиха с 3:1 над Мали, като срещата беше опорочена от незачетен гол на африканците. Топката се удари в напречната греда и мина голлинията, само че японската съдийска гилдия не видя това. Ситуацията се случи при резултат 2:0 за иберийците. На финала Испания излиза против Англия, откакто британците пречупиха Бразилия по-рано през днешния ден.

 В воин за испанците се трансформира нападателят на Барселона Абел Руис, който означи две попадения. В 19-ата той беше прецизен от дузпа след попречване на Желаберт. В 43-ата Руис осъществя след хубаво подаване на Желаберт. Скандалното състояние пристигна в 62-ата минута. Докуре шутира мощно от 30 метра, топката се удари в напречната греда и тупна малко зад голлинията. При добавката насочването с глава не беше тъкмо.
Este gol no le han dado a Malí en la semifinal del Mundial Sub 17. El fútbol debe abrirle las puertas a la tecnología de manera universal. pic.twitter.com/ANSph87kwz
— Franco Stechina (@francostechina) October 25, 2017

Повторенията демонстрираха, че топката минава голлинията с цялостния си размер. В 71-ата Серхио Гомес вкара трети гол за европейския отбор, а три по-късно Н’Дайе въпреки всичко се разписа за африканците. Именно купата от Мондиал за юноши до 17 години е единствената, която липсва в богатата витрина на испанците.

¡A LA FINAL!
¡Queremos grabar nuestros nombres con letras de oro!
¡¡QUEREMOS HACER HISTORIA Y SER CAMPEONES DEL MUNDO!!
¡RT!#FIFAU17WC pic.twitter.com/rkDeyiyJ6w
— Selección Española (@SeFutbol) October 25, 2017
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР