Отборът на Интер започна новата кампания в Серия А с

...
Отборът на Интер започна новата кампания в Серия А с
Коментари Харесай

Конте дебютира с разгром, Лукаку също остави своя отпечатък

Отборът на Интер стартира новата акция в Серия А с безапелационна победа с 4:0 против новака Лече в първия формален дуел на Антонио Конте отпред на „ нерадзурите “. Головете за домакините означиха Марсело Брозович, Стефанов Сенси. Ромелу Лукаку, за който това беше дебютно попадение в формален мач на Интер, както и Антонио Кандрева 2 края на дуела.

Интер стартира срещата във вихрено движение, като незабавно наложи своя темп върху мача. Първото попадение не закъсня, като прецизен в 21-та минута, от към 25 метра, беше Марсело Брозович, след пас Квадво Асамоа.

Натискът пред вратата на Лече се усили и единствено 3 минути по-късно, след превъзходен самостоятелен рейт, Стефано Сенси не пласира извънредно добре обмислен шут в долния десен ъгъл на стража на гостите Габриел.

В началото на второто полувреме интригата беше дефинитивно убита в дуела. В 60-та минута нападателят на Интер Лаутаро Мартинес замени пасове с Ромелу Лукаку и стреля отдалеко, ударът му не беше отразен по най-хубавия метод от стража Габриел и Лукаку не нямаше проблем да се разпише в своя дебют от няколко метра.

Нещата станаха още по-лоши за Лече в 76-та минута, откакто Диего Фариас си изкара червен картон за жестоко влизане. Антонио Кандрева, от своя страна, оформи крайния резултат в 84-та минута след топовен изстрел от 30 метра, попаднал тъкмо в скобата на вратата на Лече.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР