Отборът на Интер записа осма поредна победа в Серия А,

...
Отборът на Интер записа осма поредна победа в Серия А,
Коментари Харесай

Интер с осма поредна победа в Серия А

Отборът на Интер записа осма поредна победа в Серия " А ", откакто завоюва с 2:1 като посетител на Торино в дуел от 27-ия кръг на италианския хайлайф. Ромелу Лукаку откри резултата с тъкмо изпълнена дузпа в 62-ата минута. В 70-ата Антонио Санабрия възвърне равенството в мача. В 85-ата Лаутаро Мартинес върна преднината на своя отбор.

Антонио Конте направи единствено една смяна в състава си след успеха с 1:0 над Аталанта, като Роберто Галярдини размени контузения Артуро Видал. Лукаку и Лаутаро предстоящо водеха офанзивата на отбора. Антонио Санабрия и Симоне Верди пък оформиха нападателния тандем на торинци.
Снимка: БГНЕС  Интер с осма поредна победа в Серия
Гостите започнаха мача настървено и още в четвъртата минута Лаутаро стреля с глава, като топката мина около вратата. Малко по-късно аржентинецът опита удар, който беше блокиран от Лянко. В 16-ата Стефан де Фрай игра с глава след корнер, само че изстрелът му беше неакуратен. В 29-ата след центриране от фал Лянко стреля с глава, само че ударът му срещна близката греда, а Лукаку почисти топката пред голлинията. В 33-ата Верди опитва шут от дребен ъгъл, който попадна право в ръцете на Самир Ханданович.

Снимка: БГНЕС  Интер с осма поредна победа в Серия
В 51-ата Галярдини стреля с глава, само че беше надалеч от задачата. В 62-ата минута Армандо Ицо фаулира Лаутаро в наказателното си поле, а съдията уточни бялата точка. Оттам Лукаку беше непогрешим и по този начин даде задатък на " нерадзурите ". В 65-ата Ашраф Хакими насочи рисков шут, само че Салваторе Сиригу съумя да го избие. В 70-ата " биковете " извършиха корнер, при който настана огромно безредие. Ханданович отрази удар на резервата Симоне Дзадза, само че незабавно по-късно Санабрия прати топката във вратата му за 1:1. Гостите желаеха голът да бъде анулиран поради фал в офанзива, само че ВАР удостовери неговата прецизност. В 77-ата те проведоха добра офанзива, която беше опропастена от слабия удар на резервата Кристиан Ериксен. В 85-ата влезлият малко по-рано Алексис Санчес центрира, а Лаутаро засече с глава, с което означи победния гол за своя отбор.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР