Отборът на Интер загуби две точки в битката за титлата

...
Отборът на Интер загуби две точки в битката за титлата
Коментари Харесай

Аталанта спря Интер на „Сан Сиро“

Отборът на Интер загуби две точки в борбата за купата с Ювентус, откакто направи тъждество 1:1 при семейството си на Аталанта в мач от 19-ия кръг на Серия А.
„ Нерадзурите “ въпреки всичко могат да са удовлетворени, че взеха точка от мача, откакто две минути преди края на постоянното време техният вратар Сами Ханданович избави дузпа, изпълнена от Луис Муриел.
Двубоят на „ Сан Сиро “ стартира чудесно за домакините, които поведоха в резултата още в четвъртата минута посредством Лаутаро Мартинес. Аржентинският нападател замени подавания с Ромелу Лукаку и се разписа с прецизен изстрел по земя, като останаха подозрения за нарушаване на Мартинес против Рафаел Толой.
Аталанта съумя да изравни резултата в 75-та минута, когато натискът на гостите даде резултат и Робин Госенс вкара за 1:1. В 88-та минута Алесандро Бастони фаулира Руслан Малиновски в наказателното поле, само че изстрелът на Муриел от бялата точка бе отразен от Ханданович и равенството се резервира.
По този метод Интер дръпна с една точка пред Ювентус на върха на класирането, само че довечера първенците ще имат късмет да поведат еднолично, в случай че вземат гостуването си на Рома.
Още детайлности за развиването на мача прочетете в SportLive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР