Отборът на Интер се наложи с 2:1 над Фиорентина в

...
Отборът на Интер се наложи с 2:1 над Фиорентина в
Коментари Харесай

Интер премина през Фиорентина и е на полуфинал за Купата

Отборът на Интер се наложи с 2:1 над Фиорентина в последния 1/4-финал от Купата на Италия. В края на първата част Антонио Кандрева изведе "нерадзурите " напред в резултата, а по-късно Мартин Касерес възвърне равенството. В 67-ата минута Николо Барела още веднъж изведе домакините напред и донесе успеха на своя отбор.

Още в 5-ата минута Пол Лирола пропусна да изведе гостите напред, нанасяйки рисков удар по земя, който обаче мина покрай вратата.

Последваха блокирани изстрели на Антонио Кандрева и Диего Годин.

В 44-ата минута след серия от положителни пасове на домакините и неприятна интервенция в отбрана на Мартин Касерес топката попадна в краката на Кандрева, който я изпрати в мрежата за 1:0.

Второто полувреме стартира с изстрел на Ашли Йънг, който обаче мина около вратата, а малко по-късно с пропуски се регистрираха и Лаутаро Мартинес и Алексис Санчес.

Последва нов опит на Лаутаро с удар от воле, само че топката мина над вратата.

В 60-ата Мартин Касарес се възползва от ъгловия удар за Фиорентина и откакто си освободи пространство, наказа с глава Самир Ханданович.

В 65-ата стражът на Интер се намеси ослепително, отразявайки удара на Душан Влахович.

Малко по-късно "нерадзурите " още веднъж поведоха в резултата след проява на съвършена техника от страна на Николо Барела. Италианецът шутира от придвижване и изпрати топката право в долния десен ъгъл на вратата, правейки резултата 2:1.

В края на втората част Лаутаро Мартинес принуди Пиетро Терачано за трети път да изважда топката от мрежата си, само че попадението не бе зачетено поради засада.

В добавеното време Себастиано Еспозито можеше да затвори всичко, само че ударът му бе блокиран от самоотвержена демонстрация на неприятелски бранител.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР