Отборът на Интер обмисля да отправи оферта за Алексис Санчес

...
Отборът на Интер обмисля да отправи оферта за Алексис Санчес
Коментари Харесай

Интер обмисля оферта за Санчес

Отборът на Интер обмисля да насочи оферта за Алексис Санчес от Манчестър Юнайтед, оповестява Sky in Italy.

След като се заприказва в медиите за интерес от страна на Рома, в този момент и Интер е на път да се намеси в борбата за подписа на Алексис Санчес.

Чилиецът е една от вариантите за „ нерадзурите “ в атакуващ проект, откакто Един Джеко постави завършек на спекулациите, свързващи го с възможен трансфер на „ Сан Сиро “, подписвайки нов тригодишен договор с Рома. Старши треньорът на Интер Антонио Конте желае още един нападател паралелно до Ромелу Лукаку и Лаутаро Мартинес, като спортният шеф на клуба Пиеро Аусилио и изпълнителният шеф Бепе Марота преразглеждат разновидностите на пазара.

Освен Санчес, съгласно информациите в медиите, Интер се интересува от Анте Ребич от Айнтрахт Франкфурт, Тимо Вернер от Лайпциг, Аркадиуш Милик от Наполи, както и свободният сътрудник от Тотнъм Фернандо Йоренте. Конте работи с испанеца в Ювентус, където дружно завоюваха три шампионски трофеи на Серия А.

Санчес, който преди игра в Италия за Удинезе, прекара сложен интервал на „ Олд Трафорд “, откакто дойде от Арсенал през януари 2018, отбелязвайки едвам пет гола в 45 мача във всички шампионати. Въпреки това, мениджърът на Юнайтед Оле Гунар Солскяр настоя тази седмица, че Санчес желае да остане в клуба и добави, че чака 30-годишният футболист да „ способства за триумфите “ на гранда от Манчестър. / /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР