Отборът на Интер може да си върне Филипе Коутиньо за

...
Отборът на Интер може да си върне Филипе Коутиньо за
Коментари Харесай

Коутиньо може да се завърне сензационно в Интер

Отборът на Интер може да си върне Филипе Коутиньо за две години под заем, което обаче може да принуди Антонио Конте да смени схемата на игра му, оповестява „ Tuttosport “. Централният нападател на „ нерадзурите “ Лаутаро Мартинес е обвързван с трансфер в Барселона от няколко месеца, като съгласно информациите играчът желае да играе дружно с Лионел Меси. Това може да докара до договорка сред двата тима.

Според „ Tuttosport “, Коутиньо, който стартира кариерата си в Европа с Интер преди десетилетие, може да се причисли още веднъж към клуба. Всекидневникът от Торино оповестява, че бразилецът, който сега играе чартърен в Байерн Мюнхен, може да бъде включен в договорката с Мартинес.

Изданието също допуска, че идването на Коутиньо може да принуди Антонио Конте да тактическа смяна. Ако той се върне назад в Интер, Конте ще премине към система 3-4-2-1.

Ромелу Лукаку ще остане на върха на офанзивата, само че ще бъде подсилен от Кристиан Ериксен и Коутиньо.

По-рано през днешния ден излязоха информации, че Интер има предпочитание да подпише с Пиер-Емерик Оумеянг от Арсенал или Оливие Жиру от Челси, в случай че Мартинес напусне.

Също по този начин Барселона може да предложи и Артуро Видал, и Иван Ракитич в договорката за Мартинес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР