Отборът на Интер може да привлече за постоянно нападателя на

...
Отборът на Интер може да привлече за постоянно нападателя на
Коментари Харесай

Интер може да привлече Алексис Санчес за около 20 милиона евро

Отборът на Интер може да притегли за непрекъснато нападателя на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес за сума от порядъка на 20 млн. евро, написа “Кориере каузи Сера”. Както е известно, той е преотстъпен на “нерадзурите” до края на сезона в Серия “А”.

Чилиецът пропусна огромна част от сезона заради травма, само че след неговото възобновяване той се намира в доста добра форма, като има 12 мача с 3 гола и 7 асистенции от този момент насам. Интер желаят да го задържат за по-дълго, само че договарянията с Юнайтед не са завършили, за което удостовери и техният шеф Бепе Марота преди снощния им мач. За момента целта на клуба е да удължи наема на играча най-малко до края на август, с цел да може той да помогне в мачовете от Лига Европа.
Italian Media Report Inter Can Sign Man Utd’s Alexis Sanchez For €20M https://t.co/ByIIp9wA5A #FCIM #ForzaInter #InterFans pic.twitter.com/t53ksMpt0L
— SempreInter (@SempreIntercom) July 26, 2020 Междувременно, съгласно Sport Mediaset италианците могат да предложат в подмяна на Алексис Иван Перишич, който беше мечтан от “червените дяволи”, до момента в който Жозе Моуриньо беше техен управител. Хърватинът също е оценен на 20 млн. евро и най-вероятно няма да бъде изплатен от Байерн (Мюнхен), където сега играе чартърен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР