Отборът на Интер Маями официално представи аржентинската футболна звезда Лионел

...
Отборът на Интер Маями официално представи аржентинската футболна звезда Лионел
Коментари Харесай

Интер представи Лео Меси

Отборът на Интер Маями публично показа аржентинската футболна звезда Лионел Меси, който избра да продължи кариерата си в МЛС.

За прекосяването на Меси в отбора от Съединени американски щати стана ясно още преди повече от месец, като от този момент насам само се чакаше моментът, в който седемкратния притежател на " Златната топка " ще постави подписа си върху контракта с американския отбор.

Е, това към този момент е реалност, като легендата на Барселона беше показан с малко видео в обществените мрежи, а също така от Интер Маями разгласиха и фотография на Лео с тениска на " чаплите ".

Очаква се, Лионел Меси да се появи за първи път пред медиите като футболист на Интер Маями в понеделник, а ден по-късно ще организира и своята първа открита подготовка с новите си съотборници, измежду които ще бъдат и неговите положителни познайници от времето му в Барселона Серхио Бускетс и Жорди Алба, съобщи Българска национална телевизия.

По проект аржентинецът би трябвало да дебютира за своя нов клуб на 22 юли (събота) рано сутринта българско време в мач против мексиканския тим Круз Асул от шампионата Купа на лигите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР