Отборът на Интер е готов да влезе в борбата за

...
Отборът на Интер е готов да влезе в борбата за
Коментари Харесай

Интер се интересува от португалски национал на Бетис

Отборът на Интер е подготвен да влезе в битката за полузащитника на Бетис Уилям Карвальо. Миналата седмица „ Diario de Sevilla “ заяви, че португалският национал се обрисува като трансферна цел за британския Лестър, които сега заемат третото място във Висшата лига. Според „ Calciomercato “ обаче Интер и Монако също имат интерес към играча.

Бетис подписа надълбоко лежащия полузащитник от Sporting CP през лятото на 2018 година в договорка на стойност 20 милиона евро за 75% от правата му и е евентуално те да устоят против по-висока такса при всяка продажба.

Бетис подписа с полузащитника от Спортинг Лисабон през лятото на 2018 година за 20 милиона евро. Според изданието клубът е сложил 27-годишния футболист в листата от непродаваеми играчи.

Карвальо има 52 участия за първия тим за Бетис, само че през този сезон претърпя интервенция поради дискова херния, което го остави отвън игра в продължение на четири месеца. Той има контракт с Бетис до 2023 година и уговорка за освобождение от 120 милиона евро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР