Отборът на Интер днес е успял да постигне две сделки,

...
Отборът на Интер днес е успял да постигне две сделки,
Коментари Харесай

Интер с две сделки, “нерадзурите” се подсилват и на двата фланга

Отборът на Интер през днешния ден е съумял да реализира две покупко-продажби, оповестява трансферният специалист Джанлука Ди Марцио. На “Джузепе Меаца” ще дойдат Ашли Йънг от Манчестър Юнайтед и Леонардо Спинацола от Рома, до момента в който Матео Политано ще облече екипа на “вълците”.
 Интер контракти капитана на Манчестър Юнайтед Преди дни излезе информация, че Йънг ще се причисли към Интер едвам през лятото като свободен сътрудник, само че италианците са съумели да се спогодят с Юнайтед техният капитан да ги напусне още в този момент за сумата от 1,5 млн. евро плюс бонуси. Очаква се играчът да дойде в Милано още на следващия ден или в събота.
 Размяната сред Интер и Рома е пред неуспех Благоприятно развиване има и в договорката за замяна с Рома. Всичко към Политано е наред, само че несполучливите медицински прегледи на Спинацола усложниха договарянията сред двата клуба. Въпреки това, те са постигнали единодушие към прекосяването на бранителя. Така италианският национал ще заиграе за “нерадзурите”, само че не под формата на трансфер, а като преотстъпване с алтернатива за закупуване, която ще бъде автоматизирано задействана, в случай че той запише присъединяване в 15-16 мача на отбора.
BREAKING: A £1.3m deal to bring Ashley Young to Inter Milan from Manchester United has been completed, according to Sky in Italy.
— Sky Sports News (@SkySportsNews) January 16, 2020 Тъй като и Йънг, и Спинацола са десни бекове съгласно Ди Марцио англичанинът ще остане на десния фланг, до момента в който някогашният защитник на Ювентус ще бъде употребен от Антонио Конте в лявата част на терена. Така младият Валентино Лазаро ще бъде предан чартърен на различен тим до края на сезона. След днешните покупко-продажби на Интер му остава да работи единствено по два входящи прехвърлянето през януари - тези на Кристиан Ериксен от Тотнъм и Оливие Жиру от Челси, добавя журналистът.
Sky - Inter and Roma have now found agreement for Politano and Spinazzola. This exchange will become obligation to buy if Spinazzola reaches 15-16 games played.

Great work done by Marotta.

If he doesn’t fit, send him back. If he isn’t good enough, send him back.
— FedeNerazzurra (@_FedeNerazzurra) January 16, 2020

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР