Отборът на Индиана Пейсърс надигра у дома Ел Ей Лейкърс

...
Отборът на Индиана Пейсърс надигра у дома Ел Ей Лейкърс
Коментари Харесай

Индиана спря серията на Лейкърс от 14 поредни победи навън

Отборът на Индиана Пейсърс надигра вкъщи Ел Ей Лейкърс със 105:102 в поредна среща от постоянния сезон на НБА.

Двубоят бе извънредно оспорван, като във всички четвърти разликата за единия не бе повече от четири точки. „ Езерняците “ водеха с две на почивката – 52:50, само че Индиана, въодушевен от мощната игра на литовеца Домантас Сабонис, доближи до успеха.

Именно тежкото крило бе най-резултатен за триумфа, завършвайки с дабъл-дабъл – 26 точки и 10 битки при пукотевица от игра 10/15. Още пет индивида завършиха с двуцифрен актив от домакините. За гостите от Калифорния, които бяха без Антъни Дейвис, ЛеБрон Джеймс остана покрай трипъл-дабъл – 20 точки, 9 битки и 9 асистенции за „ Краля “, до момента в който Дуайт Хауърд добави 20 пункта от пейката.

За Пейсърс това бе четвърти пореден триумф в лигата, който в същото време прекъсна серията от 14 следващи победа на Лейкърс отвън дома. Индиана към този момент е с баланс 19-9 и в идващия си мач приема в къщи Сакраменто Кингс, до момента в който за Ел Ей следва конфликт в тежка категория с най-хубавия на Изток – Милуоки Бъкс. И двата състава са с индикатори 24-4 от началото на сезона.

Ето и останалите резултати от вечерта:

Шарлът Хорнетс – Сакраменто Кингс 110:102

Ню Йорк Никс – Атланта Хоукс 143:120

Ню Орлиънс Пеликанс – Бруклин Нетс 101:108 след продължения

Юта Джаз – Орландо Меджик 109:102

Ел Ей Клипърс – Финикс Сънс 120:99. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР