Отборът на Хофенхайм постигна убедителна победа с 3:0 над гостуващия

...
Отборът на Хофенхайм постигна убедителна победа с 3:0 над гостуващия
Коментари Харесай

Хофенхайм удължи агонията на Волфсбург

Отборът на Хофенхайм реализира безапелационна победа с 3:0 над гостуващия Волфсбург в мач от 26-ия кръг на Бундеслигата. Попаденията бяха дело на Нико Шулц (18’), Серж Гнабри (77’) и Жошуа Гилавоги (автогол - 80’).

С триумфа домакините събраха 38т. и са на седмата позиция в класирането, до момента в който Волфсбург е на 15-о място с 25 пункта, като това бе седми следващ мач във всички шампионати без победа за “вълците”.

Двубоят стартира с напън на домакините, който даде резултат в 18-ата минута, когато Шулц означи за 1:0, като това бе първия му гол за клуба в шампионата.

Хофенхайм продължи да играе по-добре и в 32-ата минута Серж Гнабри от близко нацели напречната греда, а две минути по-късно бранител мазета негов удар от голлинията. Другият нападател на отбора Андрей Крамарич също пропусна да усили преднината в 40-ата минута, когато излезе самичък против Коен Кастеелс, само че вратарят избави изстрела му.

#BERICHT | Die #TSG verputzt die Wölfe!

MEHR https://t.co/22yfca5Wzc pic.twitter.com/a8d7b0UkJc
— TSG Hoffenheim (@achtzehn99) March 10, 2018
Гнабри въпреки всичко съумя да се разпише, като го стори в 77-ата минута с отдалечен удар в десния ъгъл на вратата.

Три минути по-късно още веднъж той имаше съществена заслуга за третото попадение в мача. След негов опит за подаване Кнохе почисти топката в крайници на Гилавоги и тя влетя в мрежата за крайното 3:0.

КАЛОЯН АНТОНОВ

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Бундеслига 26 кръг, събота 10 март  Хофенхайм 3:0краен резулат  Волфсбург
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР