Отборът на Химки (Москва) не показа колебание и се разправи

...
Отборът на Химки (Москва) не показа колебание и се разправи
Коментари Харесай

Химки се разправи с АСВЕЛ за едно полувреме


Отборът на Химки (Москва) не сподели съмнение и се разправи за едно полувреме с АСВЕЛ Вильорбан с краен резултат 108:79. Руснаците стреляха 61.5% от полето, в това число 16 сполучливи тройки от 30 опита за гръмката си победа над скромния френски отбор. Химки държат седмата позиция в класирането, до момента в който французите за 16-и.

Интригата в мача се загуби в края на втората част, когато московците излязоха напред в резултата с 65:42. Наказателната акция на Алексей Швед и компания продължи до самия завършек на дуела, увеличавайки преднината си на 29 точки и фиксирайки крайното 108:79.

Шестима играчи на Химки записаха повече от 10 точки. Швед поведе реализаторите с 24 точки, допълвайки с 13 асистенции, Йонас Йеребко вкара 18 точки, Девин Букър добави 17, Янис Тима се разписа с 14, а Крис Крамер и Дайрис Бертанс приключиха с по 11 точки.

.@Khimkibasket boosted its playoffs hopes by thrashing LDLC ASVEL Villeurbanne 108-79

Highlights... pic.twitter.com/Iu3nDTvHwx
— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) 28 февруари 2020 година Ейдриън Пейн бе най-хубав за АСВЕЛ с 14 точки и 6 битки, Дейвид Лайти завърши с 12 точки, а Амин Нуа и Тони Джекири завършиха дуела с по 10 точки.

Французите домакинстват на Валенсия на трети март, а Химки гостува в Литва на Жалгирис на същата дата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР