Отборът на Хетафе загуби с 1:2 при гостуването си на

...
Отборът на Хетафе загуби с 1:2 при гостуването си на
Коментари Харесай

Къде е ВАР? Съдия се подигра с Хетафе, подминавайки две чисти дузпи

Отборът на Хетафе загуби с 1:2 при гостуването си на Реал Сосиедад в дуел от 35-ия кръг на Ла Лига. В главен воин на срещата в Сан Себастиан се трансформира основният арбитър Прието Иглесиас, който не даде две дузпи на кастилския отбор, откакто и двете положения са нарушавания в наказателното поле. В 42-ата минута Вилиан Жозе удари с ръка противник, а в 74-ата вратаря Херонимо Руи повали Хайме Мата. Вместо да последва дузпа и червен картон реферът даде жълт картон за симулация.

Иначе в 20-ата минута съдията даде дузпа за " чури урдин " след инспектиране благодарение на ВАР. Повторенията демонстрираха, че дузпата е кристална за нарушаване на Джене. Вилиан Жозе откри резултата от бялата точка. В края на полувремето гостите от " Колисеум Алфонсо Перес " мъчно понесоха решението на арбитъра да не даде дузпа след нарушаване против Уго Дуро.

В 53-ата Микел Оярсабал изпревари Джене на първа греда и вкара за 2:0. В 74-ата Руи посече устремения в наказателното поле Хайме Мата. Съдията не получи сигнал от видеоасистентите си, въпреки че повторенията демонстрираха нарушаване. Треньорът на Хета Пепе Бордалас беше изпъден поради бурна реакция. В 89-ата Саму Сайс вкара прелестен гол с фалцов удар към далечния горен ъгъл. Той обаче не беше задоволителен за точка.

Въпреки загубата Хетафе остава четвъртия с по-добри индикатори от Севиля и с две точки повече от Валенсия. Примера дивисион 35 кръг, неделя 28 април  Реал Сосиедад 2:1краен резулат  Хетафе
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР