Отборът на Херта (Берлин) продължава да пропада в Бундеслигата, след

...
Отборът на Херта (Берлин) продължава да пропада в Бундеслигата, след
Коментари Харесай

Херта продължава да затъва в Бундеслигата

Отборът на Херта (Берлин) продължава да пропада в Бундеслигата, откакто инкасира четвърта поредна загуба и общо пети пореден дуел без триумф. Този път играчите на “старата дама” бяха разрушени с 4:0 при гостуването си на различен от отборите във втората половина на класирането - Аугсбург. В навечерието на мача управлението на Херта гласоподава доверие на наставника Анте Чович, само че не е изключено в този момент да промени решението си.

pic.twitter.com/NHZurHHzei
— Hertha Berlin (@HerthaBSC_EN) November 24, 2019
Шансовете на Херта се “изпариха” до 28-ата минута, в която отборът към този момент беше позволил два гола и беше останал с човек по-малко. Тогава вратарят Руне Ярстайн беше изпъден с пряк червен картон за нарушаване против Флориан Нийдерлехнер, в обстановка при която домакините вкараха за 2:0 посредством Серхио Кордова. Малко по-рано - в 18-ата минута, норвежкият национал не можа да стори нищо след центриране на Филип Макс, което приключи с попадение в мрежата му.

С човек повече за играчите на Аугсбург беше елементарно да усилят преднината си. В 52-ата Андре Хаан повиши на 3:0, а в 79-ата Нийдерлехнер се възползва от неверно заставане на аварийния вратар на столичани Денис Смарш, с цел да направи 4:0.

За баварците това е втори следващ триумф, с което отборът се отдалечи на 4 точки от рисковата зона.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
КЛАСИРАНЕ Бундеслига 12 кръг, неделя 24 ноември  Аугсбург 4:0краен резулат  Херта
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР