Отборът на Хърватия постигна успех с 2:1 като домакин на

...
Отборът на Хърватия постигна успех с 2:1 като домакин на
Коментари Харесай

Хърватия оглави своята група след победа над Уелс

Отборът на Хърватия реализира триумф с 2:1 като хазаин на Уелс в мач от третия кръг на евроквалификациите. Победата за “ватрените” пристигна след автогол на Джейми Лорънс (17’) и прецизен удар на Иван Перишич (48’), до момента в който за гостите се разписа Дейвид Брукс (77’).

Хърватите бяха по-добрият отбор през първата част и справедливо се отдръпнаха на почивката с гол преднина. В 17-ата минута Перишич опита пас към собствен открит съотборник, само че Лорънс пресече подаването. За негово злощастие обаче топката влетя в личната му мрежа. В 48-ата Перишич се пребори с неприятелски състезател и собственоръчно удвои задатъка на домакините. В 77-ата минута Брукс стреля отвън наказателното поле, топката рикошира в главата на Домагой Вида и докара до гол за уелсците. До края на мача, изключително в добавеното време, двата тима пробваха да отбележат по още един гол, само че до подобен по този начин и не се стигна.

Congratulations! #Croatia makes one more step towards #EURO2020!#BeProud #CROWAL #Vatreni pic.twitter.com/86KESdf3A2
— HNS (@HNS_CFF) June 8, 2019 Така “шахматистите” излязоха преди всичко в група “Е” с 6 точки от три мача. Следват Словакия, Уелс и Унгария с по три пункта от два дуела, а на дъното е Азербайджан без актив, само че единствено с една изиграна среща. ЕВРО 2020 3 кръг, събота 8 юни  Хърватия 2:1краен резулат  Уелс
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР