Отборът на Хаас стана първият тим, който обявава как ще

...
Отборът на Хаас стана първият тим, който обявава как ще
Коментари Харесай

Хаас обяви разпределението на пилотите за теста в Бахрейн

Отборът на Хаас стана първият отбор, който обявава по какъв начин ще употребява своите двама водачи по време на единствения предсезонен тест във Формула 1 за 2023 година.

Както е известно от години насам тимовете имат правото да употребяват по единствено един автомобил в хода на всеки един ден на тествания. Това значи, че те би трябвало да поделят времето за подготовка сред своите водачи.
 Хаас показа новото си оцветяване Хаас показа новото си оцветяване
В последните години стана нормална процедура тимовете да избират във всеки един от дните техните състезатели да си поделят отговорностите, като един от тях да кара в утринните часове, а другият в следобедните. Точно ще направи и тимът на Хаас в Бахрейн идната седмица.
 Магнусен с първи обиколки в новия болид на Хаас Магнусен с първи обиколки в новия болид на Хаас
Първи зад кормилото на VF-23 по време на предсезонния тест на „ Сахир “ ще бъде новото попълнение на Хаас Нико Хюлканеберг, който ще отстъпи кокпита на съотборника си Кевин Магнусен следобяд. Във втория ден двамата ще разменят функциите си преди да повторят упражнението от първия ден в границите на последния.

Единственият предсезонен тест във Формула 1 преди началото на сезон 2023 ще се организира на пистата „ Сахир “ в Бахрейн от четвъртък до събота идната седмица.

Снимки: twitter.com/HaasF1Team
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР