Отборът на Grey goose стана предсрочно шампион във Втора лига

...
Отборът на Grey goose стана предсрочно шампион във Втора лига
Коментари Харесай

Сивите гъски спечелиха предсрочно титлата във Втора лига на МФЛ-Варна

Отборът на Grey goose стана предварително първенец във Втора лига от Минифутболна лига-Варна. Това стана след служебна победа с 5:0 над МФК Ботев-18 в 24-ия кръг. " Канарчетата " не съумяха да се съберат и дойдат за дуела. Така " сивите гъски " към този момент са недостижими на върха в класирането, като три кръга преди края на сезона задатъкът им пред втория TNT е 11 точки.

``
реклама
" Динамитите " в този кръг разгромиха третия MFC PULSE със 7:0. На полувремето те водеха единствено с 1:0, само че през втората част бяха много безапелационни, реализирайки шест гола. С хеттрик за триумфа се регистрира Никола Иванов, който откри резултата в 14-ата мин., а по-късно бе прецизен и в 32-ата и 36-ата. Диян Начев вкара две попадения (29`, 30`), а по едно - Петър Добрев  (29`) и Атанас Алексиев  (38`).
В същинско голово шоу се трансформира дуелът сред АФК Албион и АФК Абсолют, в който двата отбора означиха по четири гола и удариха по две греди. Абсолют дръпна с 3:0 в резултата до 16-ата мин., като точни бяха Николай Стоянов на два пъти  (4`, 12`) и Александър Ангелов (16`). Ивайло Янков  (16`) и Владимр Владимиров  (23`) върнаха " островитяните " в дуела, само че Деян Хаджийски (29`) повиши на 4:2 за своите. В рамките на две минути - 35-ата и 36-ата, Антон Балев вкара два гола за крайното 4:4.
Последният в таблицата FC INTERSTARS победи с 5:3 Сони-М. Диян Минчев вкара хеттрик за триумфа (23`, 25`, 26`), а по един път за неговия отбор се разписаха Тодор Дилов (7`) и Иван Славов (15`). Явор Чобанов си вкара автогол още в първата мин., а за Сони-М се разписаха още Свилен Атанасов (29`) и Петьо Стоянов (37`).
МФК Владислав би с 3:2 ФК Хищници. Това стана след поврат като " хищниците " поведоха посредством Павел Неделчев в 16-ата мин., само че Емил Исаев  (17`) и Венелин Георгиев на два пъти  (33`, 34`) направиха 3:1. В 37-ата мин. още веднъж Неделчев оформи крайния резултат.

МФЛ-Варна, Втора лига - 24 кръг:
FC INTERSTARS - Сони - М 5:3
МФК Ботев 18 - MFC Grey Goose 0:5 (служебно)
АФК Албион - АФК Абсолют Варна 4:4
МФК TNT - MFC Pulse 7:0
МФК Владислав - МФК Хищници 3:2

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР