Отборът на Голдън Стейт Уориърс претърпя най-тежката си загуба в

...
Отборът на Голдън Стейт Уориърс претърпя най-тежката си загуба в
Коментари Харесай

Далас нанесе най-тежката загуба на Голдън Стейт от 12 години насам

Отборът на Голдън Стейт Уориърс претърпя най-тежката си загуба в Националната баскетболна асоциация от 2007-ма годината насам, откакто бе разрушен със 126:91 вкъщи от Далас Маверикс.

Без своя водач Стеф Къри, който получи отмора от наставника Стив Кър, първенците записаха четвъртото си проваляне от началото на месеца и изгубиха лидерската позиция в Западната конференция, където към този момент еднолично на първото място е отборът на Денвър Нъгетс. Избор номер 1 в драфта през лятото Лука Дончич направи страховит мач, реализирайки трипъл-дабъл – 23 точки, 11 битки, 10 асистенции и 3 откраднати топки, а ветеранът Дирк Новицки се регистрира с 21 точки и 5 битки за 26 минути игра. Много мощно се показа пейката на Далас, която вкара общо 58 точки, в това число 17 на Райън Брокхоф и 16 на Макси Клебер. За Воините Кевин Дюрант означи 25 точки, ДеМаркъс Къзънс добави 19, а Кевин Луни осъществя 12 от пейката, само че нито един различен състезател на отбора не доближи границата от 10 точки. След това проваляне Голдън Стейт има актив от 49 победи и 23 загуба, до момента в който водачът на Запад Денвър е с една загуба по-малко. Далас остава на предпоследната позиция в конференция с 29 триумфа и 44 провали.

В различен мач от миналата нощ тимът на Шарлът Хорнетс заличи пасив от 18 точки в последната четвърт, с цел да победи гостуващия Бостън Селтикс със 124:117. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР