Отборът на Германия се класира за Евро 2020, след като

...
Отборът на Германия се класира за Евро 2020, след като
Коментари Харесай

Кроос се подигра с Беларус, а Германия се класира за Евро 2020

Отборът на Германия се класира за Евро 2020, откакто в предпоследния 9-и кръг от квалификациите победи с безапелационното 3:0 като хазаин на Беларус. Над всички на терена беше Тони Кроос, записал два гола и една асистенция на своята сметка довечера.

Бундестима насочи цели 21 удара по посока на противниковата врата през първото полувреме, като напъните на играчите бяха възнаградени в 41-ата минута, когато Матиас Гинтер с пета прати топката в противниковата мрежа след пас на Серж Гнабри. През втората част изстрелите на “Маншафта” бяха надалеч по-малко, само че за сметка на това и по-точни. Така в 49-ата минута Леон Горетцка удвои преднината на отбора с шут по земя след хитро изпълнен корнер от страна на Кроос. В 55-ата халфът на Реал Мадрид също се разписа, като го стори с акуратен удар от границата на наказателното поле.
Toni Kroos numbers vs Belarus

88% Pass accuracy
4 Key Passes
1 Big chances created
4 dribbles completed
2 Tackles completed
1 Interceptions
1 Shots blocked
1 Clearances
2 was fouled
1 assist
2 goals

Best Midfielder in the world pic.twitter.com/V3CMya93SE
— (@BlancoAbhi) 16 ноември 2019 година Гостите имаха късмет за почетно попадение в 75-ата минута, когато получиха правото да изпълнят дузпа за фаул на Робин Кох против Павел Нехайчик. Мануел Нойер обаче избави удара от бялата точка на Игор Стасевич. В 83-ата Кроос оформи крайното 4:0, откакто финтира двама противникови бранители, с цел да вкара втория си гол в мача.
#EURO2020, here we come! #DieMannschaft #GERBLR 4-0 pic.twitter.com/uAYrGZsCHv
— Germany (@DFB_Team_EN) 16 ноември 2019 година Така водачът в група С Германия събра 18 точки и няма по какъв начин да бъде преместен от някое от първите две места. Беларус пък остава на 4-ото място с актев от 4 точки. ЕВРО 2020 9 кръг, събота 16 ноември  Германия 4:0краен резулат  Беларус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР