Отборът на Галатасарай спечели 22-ата си титла на Турция. В

...
Отборът на Галатасарай спечели 22-ата си титла на Турция. В
Коментари Харесай

Галатасарай спечели титлата в Турция, екшън с Адебайор и феновете на двата тима

Отборът на Галатасарай завоюва 22-ата си купа на Турция. В самобитния край на шампионата водачът в класирането бе излъчен всред първите два отбора в него.

И звездите на Галатасарай, и тези на Истанбул Башакшехир имаха по 66 точки в актива си и два кръга преди финала на сезона за всички бе ясно, че спечелилият довечера ще финишира със златните медали.

Победителите на " Тюрк Телеком Арена " се постановиха с 2:1, откакто Хенри Ониекуру и Софиан Фегули вкараха головете в тяхна изгода. Почетното попадение бе на сметката на Рияд Баич.

При първи гол в интерес на гостите на трибуните настана същински безпорядък, по голмайстора полетяха всевъзможни предмети, а играта бе краткотрайно спряна.
 Галатасарай притегли чартърен Костас Митроглу
Галатасарай усили нападателната си мощност с гръцки национал

Костас Митроглу идва чартърен от Марсилия

Резервата на домакините Чипе пък влезе във физическа разпра с Емануел Адебайор, а напълно освен словесната борба се придвижи и на аварийните скамейки.

Страстите въпреки всичко бяха потушени, като редица състезателите бяха глобени публично.

И двете попадения по-късно бяха дълготрайно обсъждани от арбитъра Джунейт Чакър с повторения, което продължи дуела с към общо 10 спомагателни минути.

В последна сметка купата е за Галатасарай, а отборът завоюва по този начин значимата си борба с главните си кандидати през сезона.
 Галатасарай препъна Бешикташ за купата в Турция
Галатасарай препъна Бешикташ за купата в Турция

В идващия кръг Галатасарай ще гостува на Ризеспор
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР