Отборът на Фрайбург постигна класическа победа с 3:0 като гост

...
Отборът на Фрайбург постигна класическа победа с 3:0 като гост
Коментари Харесай

Фрайбург се изкачи до трета позиция след победа над Хофе

Отборът на Фрайбург реализира класическа победа с 3:0 като посетител на Хофенхайм. Попаденията в дуела, изиграл се на “Райн-Некар Арена”, бяха дело на Кристиан Гюнтер, Яник Хаберер и Нилс Петерсен.

Резултатът в срещата бе открит в 11-а минута, когато бранителят на Фрайбург Кристиан Гюнтер доближи точно подаване в наказателното поле и шутира великолепно, пращайки топката в долния десен ъгъл на вратата.

Минути по-късно Ишак Белфодил стреля от ръба на наказателното поле. Топката се запъти към долния ляв ъгъл, само че Александър Шволов избави и не и разреши да го доближи.

В 15-а минута Павел Кадержабек стреля от ръба на наказателното поле. Топката се запъти ниско към центъра на вратата, само че вратарят на Фрайбург избави.

Малко по-късно Лукас Хьолер получи отлично подаване в наказателното поле и пропусна златен късмет, откакто вратарят направи удивително избавяне.

В 30-а минута Нилс Петерсен вкара топката в мрежата на Оливър Бауман, само че откакто помощник реферът подвигна флага си и основният арбитър отсъди засада, попадението бе анулирано.

Само 8 минути по-късно резултатът в срещата бе подсилен. Майк Франц плъзна топката към Яник Хаберер на границата на наказателното поле и той откри долният десен ъгъл на вратата с превъзходен удар.

Третото попадение в срещата падна в 59-ата минута, когато Кристиан Гюнтер подаде на Нилс Петерсен, който от наказателното поле шутира в горната вътрешна страна на мрежата и оформи крайния резултат в дуела.

Така „ Отборът от Шварцвалд” се изкачи до трета позиция в немската Бундеслига и има 9 точки след четири изиграни мача. Хофенхайм е на 13-о място с актив от 4 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР