Отборът на Фортуна Дюселдорф обяви, че е привлякъл под наем

...
Отборът на Фортуна Дюселдорф обяви, че е привлякъл под наем
Коментари Харесай

Манчестър Сити прати националния вратар на САЩ под наем в Бундеслигата

Отборът на Фортуна Дюселдорф разгласи, че е привлякъл чартърен до края на сезона вратаря Зак Стефен от британския първенец Манчестър Сити.

24-годишният пазач е национал на Съединени американски щати, като беше на вратата при загубата с 1:3 от Мексико на финала на Голд къп. Той има опит в Германия от интервала си във Фрайбург, където игра за втория отбор от януари 2015 година до лятото на 2016 година През предходната зима “гражданите” го привлякоха от Калъмбъс Крю за сумата от 8 млн. евро, като незабавно го преотстъпиха назад на тима от Охайо за пролетния полусезон в МЛС. Американецът беше определен за най-хубав вратар за 2018 година в локалното състезание.

Hier möchte jemand ein paar Worte an Euch richten... #f95 pic.twitter.com/WJNKAFd2s1
— Fortuna Düsseldorf (@f95) 9 юли 2019 година “Нямам самообладание да се завърна в Германия и да стана част от този клуб с традиции”, съобщи Стефен. “Зак е съвременен вратар, който има всички нужни качества. Той е доста добър в техническо отношение, както и в обстановките един против един. Неслучайно Манчестър Сити взеха решение да го закупят”, добави спортният шеф на Фортуна Лутц Пфаненстил.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР