Отборът на ФК ЦСКА 1948 победи с минималното 1:0 гостуващия

...
Отборът на ФК ЦСКА 1948 победи с минималното 1:0 гостуващия
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 измъкна победата срещу Берое

Отборът на ФК ЦСКА 1948 победи с минималното 1:0 гостуващия Берое в мач игран на Националния стадион " Васил Левски " в София. Мачът се реши от едно заучено състояние при започване на второто полувреме, когато Васил Шопов вкара победния гол. Иначе мачът беше изцяло равносилен - слаб през първото полувреме и доста забавен след почивката.

Мачът стартира с по-активна игра на домакините. Те се настаниха трайно в полето на Берое, само че дългите им офанзиви не водеха до нищо.

Заралии се хвърлиха също крепко в борбата, само че също бяха беззъби през първото полувреме. Те овладяха самодейността в последните минути на частта.

В последна сметка полувремето не донесе никакви страсти и приключи закономерно без гол.

Втората част стартира със обстановката, която реши мача. В 47-ата минута беше отсъден фаул за домакините централно, само че надалеч от вратата. Топката беше подадена късо към Серкан Юсеин, който центрира надълбоко. Васил Шопов я засече до лявата греда, като Ганев не можа да се намеси добре за 1:0.

Попадението радикално промени протичащото се на терена. Гостите се активизираха доста, само че и разтвориха отбраната си. Това докара до серия от обстановки пред двете порти, само че до нов гол по този начин и не се стигна.

Наумов на два пъти избави обстановки един на един против Еривалдо и Макута. От другата страна Мартин Камбуров направи страховит пропуск с глава от близко. Топката се удари във външната страна на дясната греда на Ганев.

Постепенно темпото стартира да понижава. Балъков прибра тима си обратно, като извърши и нужните смени. Берое опита нещо като напън, само че безкрайните центрирания станаха лесна плячка а отбраната на ФК ЦСКА 1948.

В последните минути заралии изгубиха убеденост и по този начин и не можаха повече да застрашат постоянния Наумов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР