Отборът на Фиорентина записа трета поредна победа в италианската Серия

...
Отборът на Фиорентина записа трета поредна победа в италианската Серия
Коментари Харесай

Фиорентина победи лесно Салернитана, Влахович продължава наказателната акция

Отборът на Фиорентина записа трета поредна победа в италианската Серия А и втора поредна на личния „ Артемио Франки “. С триумфа „ виолетовите “ се изкачиха на петата позиция в калчото с 30 точки – на единствено 4 от зона Шампионска лига.

След изнервени първи 15-20 минути, отборът от Флоренция взе превес и малко след половин час игра Джакомо Бонавентура откри. Минималната преднина на домакините се резервира до почивката, а при започване на втората част, головата машина Душан Влахович удвои за „ Ла Виола “. Отново сръбският нападател означи и за 3:0, шест минути преди края на срещата след подаване на Сотил.

В последната минута на добавеното време Юсеф Малех означи четвъртия гол във вратата на „ граната “ и оформи безапелационния триумф за възпитаниците на Винченцо Италиано.

Това бе седма поредна среща без триумф за гостите от Салерно, като в тези дуели, те са записал 6 загуби и едвам едно тъждество като посетител на Каляри. Новаците в италианската Серия А заемат последното 20-о място с едвам 8 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР