Отборът на Фиорентина постигна зрелищна победа с 3:2 при домакинството

...
Отборът на Фиорентина постигна зрелищна победа с 3:2 при домакинството
Коментари Харесай

Страхотен Кастровили донесе успех на Фиорентина над Удинезе

Отборът на Фиорентина реализира зрелищна победа с 3:2 при семейството си на Удинезе от петия кръг на Серия " А ". Над всички на терена беше халфът на " Ла Виола " Гаетано Кастровили, който се регистрира с два гола и една асистенция. Стефано Окака Чука също вкара две попадения, само че неговият тим загуби.

В 11-ата минута " виолетовите " проведоха добра офанзива, която беше приключена с гол на Кастровили. Десет минути по-късно след осъществяване на фаул топката доближи точно до полузащитника, който я центрира към Никола Миленкович, а бранителят с глава я прати в противниковата мрежа. В 43-ата минута Окака Чука съумя да понижи изоставането на фриуланите. В 51-ата обаче Кастровили още веднъж се разписа, този път с превъзходен удар от границата на наказателното поле. В 86-ата Окака Чука засече с глава центриране на резервата Фернандо Форестиери и по този начин оформи крайния резултат с втория си гол за вечерта.

2 goals
1 assist
Castrovilli Show!
— Lega Serie A (@SerieA_EN)
Фиорентина събра 7 точки в актива си и излезе 10-и в класирането, където Удинезе е на 18-ото място в зоната на изпадащите с актив от 3 пункта.
Серия А 5 кръг, неделя 25 октомври  Фиорентина 3:2краен резулат  Удинезе
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР