Отборът на Фиорентина постигна минимална домакинска победа с 1:0 над

...
Отборът на Фиорентина постигна минимална домакинска победа с 1:0 над
Коментари Харесай

Фиорентина продължава победния си ход

Отборът на Фиорентина реализира минимална домакинска победа с 1:0 над Удинезе в 7-ия кръг на Серия А. Единственото попадение на стадион „ Артемио Франки” бе дело на Никола Миленкович, който осъществя в 72-ата минута.

Първата част не се отличи с кой знае какъв брой забавни обстановки, като се изключи 34-а минута, когато Илия Несторовски откри метод да преодолее вратаря и да осъществя, само че съдията даде знак, че желае да прегледа гола на Удинезе с помощна на ВАР. След намесата на видео асистента Алесандро Пронтера анулира гола поради игра с ръка.

В 57-ата минута Франк Рибери извърши свободен удар от обещаваща позиция и стреля непосредствено, само че топката мина на сантиметри от лявата греда.

В 72-ата минута Никола Миленкович откри резултата в дуела откакто засече топката от корнер с глава.

В края на срещата Херман Пецела имаше опция да удвои задатъка на „ виолетовите”, само че Хуан Мусо бе на точното място в точното време и направи удивително избавяне.

Така Фиорентина реализира трета поредна победа в шампионата и се намира на 6-а позиция с актив от 11 точки, а Удинезе е 14-и със 7 точки от изиграните срещи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР