Отборът на Ферари във Формула 1 ще направи още подобрения

...
Отборът на Ферари във Формула 1 ще направи още подобрения
Коментари Харесай

Ферари обяви още подобрения за Гран При на Австрия

Отборът на Ферари във Формула 1 ще направи още усъвършенствания по колата си преди Гран При на Австрия, откакто ъпгрейдите за отминалото съревнование за Голямата премия на Франция не дадоха търсения резултат.

Пилотът на „ скудерията” Себастиан Фетел беше този, който разкри, че огромна част от новостите, имплементирани по колата му за старта на „ Пол Рикар”, просто не са сработили. В хода на уикенда колата беше върната към миналата спецификация и резултатите бяха видни – трето място за Шарл Льоклер и пето за Фетел. В същото време огромният съперник Мерцедес прибави още една двойна победа на сметката си.

„ Доволни сме, че се връщаме на трасето толкоз бързо, тъй като това е най-хубавият метод да се тестваме и да разберем нещата, които не се развиха по проект във Франция”, разяснява шефът на Ферари Матия Биното. „ Имаме доста неща, които да преценяме, основно с цел да ни дадат по-ясна картина за какво някои от подобренията на „ Пол Рикар” не работиха по упования метод.”

„ Австрийската писма е доста друга от тази във Франция. Първият бранш има дълги прави, до момента в който вторият е по-тесен и съставлява комбинация от завои с висока и ниска скорост. Прогнозите са за огромни жеги, тъй че ще се изисква доста при работата по охлаждането – както на мотора, по този начин и на спирачките. Това значи, че мениджмънта на гумите ще бъде доста труден”, съобщи Биното.

Изживейте от край до край Гран При на Австрия, 9-и кръг от шампионата на Формула 1 за 2019 година, посредством директните излъчвания на DIEMA SPORT 2 и онлайн на PLAY DIEMA XTRA, които ще покрият свободните тренировки, съботната подготовка и самото съревнование на 30 юни!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР