Отборът на Ферари си е поставил амбициозната цел да изпълни

...
Отборът на Ферари си е поставил амбициозната цел да изпълни
Коментари Харесай

Ферари си постави амбициозна цел за пит-стоповете през 2023 година

Отборът на Ферари си е сложил амбициозната цел да извърши сполучливо 1 000 подготвителни пит-стопа преди старта на сезон 2023 във Формула 1.

В момента механиците на Скудерията упражняват три пъти седмично в помощната постройка на пистата „ Фиорано “. По време на тези занимания те са разграничени в два екипа, като всеки от тях би трябвало да направи най-малко 20 стопа. Това значи, че всяка седмица в Маранело се вършат по най-малко 120 пит-стопа в подготовката за сезон 2023.
 Васьор няма да трансформира стратегическия екип на Ферари Васьор няма да трансформира стратегическия екип на Ферари
Желанието на шефовете на Скудерията е през 2023 година най-малко 84% от стоповете в хода на надпреварите да са с дълготрайност от под 3 секунди. През 2022 година „ Черните кончета “ реализираха това в 73% от стоповете си.
 Бивш началник във Ферари: Биното беше жертван, откакто се скара с Леклер Бивш началник във Ферари: Биното беше жертван, откакто се скара с Леклер
За да бъде по-лесно постигането на тази цел във Ферари приготвят по едно и също време два обособени екипа механици, с цел да е несъмнено, че при потребност ще има уместно готови запаси, които да се включат в стоповете.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР