Отборът на Езикова гимназия Д-р Петър Берон“ – Кюстендил, е

...
Отборът на Езикова гимназия Д-р Петър Берон“ – Кюстендил, е
Коментари Харесай

20-то областно състезание на МПО Млад огнеборец се проведе в Кюстендил

Отборът на Езикова гимназия „ Д-р Петър Берон “ – Кюстендил, е спечелилият в регионалното съревнование на младежките противопожарни отряди „ Млад огнеборец “.
Състезанието се организира през днешния ден, 10 май, на стадион „ Осогово “ в Кюстендил, то е 20-то подред и се провежда от Регионална дирекция ПБЗН – Кюстендил. Надпреварата бе оспорвана сред отборите-победители от районните надпревари.
Състезателните дисциплини бяха бойно разрастване на спортна пътека и 400 м щафетно тичане.

Надпреварата беше от шефа на РДПБЗН – Кюстендил, комисар Светослав Георгиев, а посетители на спортната демонстрация бяха зам.-директорът на ОДМВР – Кюстендил, В. Рангачев, зам.-областният шеф Райчо Цветин, началникът на РУО Мая Николова, началникът на отдел „ Образование и просвета “ Нели Петкова.
На второ място в регионалния кръг се класира тимът на СУ „ Христо Ботев “ от гр. Сапарева баня, на трето – тимът на ОУ „ Аверки Попстоянов “ от гр. Рила, на четвърто място остана тимът на СУ „ Христо Ботев “ – Бобов дол.

Участниците в надпреварата получиха и дарове – спортни, образователни принадлежности и лакомства. Призьорите бяха наградени с грамоти, купи и медали. За отбора-първенец, който ще показа Кюстендилска област в Републиканското съревнование, има спортни екипи и маратонки.
Наградите за участниците в надпреварата бях а обезпечени от РДПБЗН – Кюстендил, и Елпром-трафо СН “ АД и бях а връчени от гостите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР