Отборът на Евертън постигна драматичен обрат и надви с 3:2

...
Отборът на Евертън постигна драматичен обрат и надви с 3:2
Коментари Харесай

Евертън си научи урока след скорошния си провал

Отборът на Евертън реализира трагичен поврат и надделя с 3:2 като посетител Уотфорд в дуел от 25-ия кръг на Висшата лига.

Интересното е, че “карамелите” реализираха трета победа над този противник в трите мача посред им през сезона след триумфите с 1:0 за състезание и 2:0 за Купата на лигата на “Гудисън Парк”. Също по този начин Евертън сподели, че си е взел поука от предишния кръг, когато профука преднина от два гола в добавеното време и приключи 2:2 на своя стадион против Нюкасъл. Този път отборът от Ливърпул означи две попадения в добавеното време, само че в това на първата част.

Уотфорд поведе още в 10-ата минута, когато прецизен бе Адам Масина. В 42-ата Роберто Перейра удвои задатъка на своя тим с превъзходен шут. Преднината обаче бързо беше заличена от Йери Мина, който в добавеното време на първото полувреме се разписа на два пъти след осъществявания на корнер. В първия случай той добута топката в мрежата след безредие в дребния пеналт, а във втория засече с глава центрирането на Гилфи Сигурдсон.

В 71-ата минута гостите останаха с човек по-малко на терена, защото след недодялан фаул против Етиен Капу британският национал Фабиан Делф получи втори жълт и надлежно червен картон. В 90-ата обаче “карамелите” реализираха невероятна контратаката, минала през Ричарлисон и Мойсе Кийн, с цел да приключи с победно попадение на Тио Уолкот, поставил завършек на головата си суша през сезона. Премиър лийг 25 кръг, събота 1 февруари  Уотфорд 2:3краен резулат  Евертън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР