Отборът на Евертън е отправил първа официална оферта за защитника

...
Отборът на Евертън е отправил първа официална оферта за защитника
Коментари Харесай

Евертън прати оферта до Наполи за Кулибали

Отборът на Евертън е отправил първа публична оферта за бранителя на Наполи Калиду Кулибали. „ Карамелите “ желаят да подсилят отбраната за новия сезон и са се насочили към сенегалския защитник, твърди „ Calciomercato “.

Новият управител на отбора Рафаел Бенитес познава чудесно качествата на Кулибали, с който работи преди време в Наполи. Той сигурно би желал да може още веднъж да работи с него.

В последните дни се появиха информации, че от „ Диего Армандо Марадона “ са подготвени да продадат Кулибали и евентуално точно това е привлякло вниманието на Евертън. На този стадий не е ясно на каква стойност е офертата, препоръчана от мърсисайдци, само че се приказва, че тя е в размер на към 35 милиона паунда.

30-годишният бранител е един от главните играчи на неаполитанците в последните 7 години откогато е в клуба. Почти всяко лято той е спряган за трансфер в разнообразни тимове, само че президентът Аурелио Де Лаурентис отхвърли много забавни оферти за него през годините. Футболистът има контракт с Наполи до 2023 година.

Everton make first bid to sign Kalidou Koulibaly, according to reports
— Everton FC News (@LivEchoEFC)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР