Отборът на Етър спечели с 1:0 у дома срещу Витоша

...
Отборът на Етър спечели с 1:0 у дома срещу Витоша
Коментари Харесай

"Етър" си свърши работата в последния мач на "Витоша" в елита

Отборът на " Етър " завоюва с 1:0 вкъщи против " Витоша " Бистрица в мач от втората осмица на плейофите в Първа лига. Преотстъпеният от ЦСКА Тонислав Йорданов донесе трите точки за " болярите " с попадение от фаул още в 6-ата минута.

Тази победа резервира възможностите на " болярите " за второто място в група А на втората осмица, а срещата бе последна за " бистришките тигри " в елита, защото от идващия сезон те ще играят във Втора лига.

Младежкият национал Тонислав Йорданов откри резултата в 6-ата минута от директен свободен удар. Той не стреля мощно, само че стражът на " Витоша " Николай Кръстев не бе безапелационен и разреши на топката да влезе във вратата му.

Снимка: Lap.bg

В средата на първата част Йорданов бе покрай втори гол, само че ударът му мина на сантиметри от вратата.

Две минути преди почивката и влезлият като запаса на мястото на контузилия се Здравко Илиев - Кольо Станев, се озова на стрелкова позиция, само че стреля неопределено.

" Витоша " можеше да си тръгне с точка от стадион " Ивайло ", само че в добавеното време на мача резервата Запро Динев не съумя да преодолее вратаря на домакините Христо Иванов, който мазета с крайник.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР