Отборът на Етър се поздрави с безценен успех с резултат

...
Отборът на Етър се поздрави с безценен успех с резултат
Коментари Харесай

Етър сломи ЦСКА 1948 след пълен обрат

Отборът на Етър се поздрави с скъп триумф с резултат 3:1 против ЦСКА 1948 в мач от 20-ия кръг на efbet Лига. Денислав Александров даде задатък на " алените " още в 4-та минута. Гаетан Коуку съумя да изравни в 18-та минута. Коуку беше прецизен още веднъж в 57-та за 2:1, а Преслав Боруков направи 3:1 в 62-та минута.

След няма и 20 секунди от срещата домакините имаха голово състояние. След добър извеждащ пас на Алдаир Ферейра, Симеон Мечев излезе самичък против Даниел Наумов, само че не съумя да уцели вратата, откакто се спъна.

Три минути по-късно софийският отбор съумя да се възползва от първия си голов късмет. След страховит самостоятелен пробив на Денислав Александров навлезе отляво и откри горния десен ъгъл на вратата на Христо Иванов от доста сложен ъгъл за 1:0.

Нови три минути по-късно пристигна нов голям пропуск за домакините. След неприятна самостоятелна неточност на Симеон Петров Гаетан Коуку открадна топката и откри Ловре Кнежевич, който на празна врата някак не вкара.

Авансът на гостите обаче изтрая едвам няколко минути. В 18-та минута, след страховит извеждащ пас на Мариян Иванов, Гаетан Коуку се оказа на стрелкова позиция и с глава не остави шансове на Даниел Наумов за 1:1.

В идващите минути темпото на мача спадна, като Етър взе териториално превъзходство, само че с изключение на няколко неточни далечни удари, други положения не успяваха да основат. В 41-та минута Ловре Кнежевич опита шанса си от воле от над 20 метра, само че Даниел Наумов не беше усложнен.

В началото на втората час " болярите " имаха нов превъзходен късмет. След бърза контраофанзива Алдаир Ферейра получи на десния фланг, преодоля своя страж и с центриране по земя откри Кнежевич, който обаче не съумя с пета да откри очертанията на вратата на Наумов.

Добрата игра на домакините беше възнаградена в 57-та минута. След изритана топка напред и добре арестувана топка от Ловре Кнежевич, стрелецът подаде на Гаетан Коуку, който прати топката зад тила на Наумов за 2:1.

Само 5 минути по-късно домакините като че ли взеха решение всичко в мача. След малко безредие пред наказателното поле на ЦСКА 1948, Преслав Боруков получи топката, настройки я за удар и не остави шансове на Наумов за трети път - 3:1.

Три минути по-късно гостите имаха късмет да понижат изоставането си. След съществено безредие, Димитър Митков се оказа на стрелкова позиция, само че положителният му шут срещна гредата на вратата на Христо Иванов.

В идващите минути домакините се отдръпнаха обратно, а момчетата на Балъков потеглиха напред, само че стигнаха единствено до няколко неточни изстрели отдалеко, които не сътвориха проблеми за Етър. По този метод " болярите " са предпоследни, с актив от 16 точки, а ЦСКА 1948 е 6-ти, с 28 пункта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР