Отборът на Етър посреща новака Царско село във втория мач

...
Отборът на Етър посреща новака Царско село във втория мач
Коментари Харесай

Етър и Царско село се сборичкват помежду си

Отборът на Етър посреща новака Царско село във втория мач от днешната стратегия от 6-и кръг на efbet Лига. Великотърновци ще търсят своя първи триумф от началото на акцията, до момента в който „ царете” към този момент съумяха да запишат първи три точки, поднасяйки най-голямата изненада в предишния кръг, побеждавайки Ботев Пловдив на своя стадион в Коматево.

Срещата сред Етър и Царско село е с начален час 20,30 и може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В GONG.BG ще проследим протичащото се терена минута по минута.

Главен рефер на дуела на стадион „ Ивайло” е Волен Чинков.

В мачовете си до този миг Етър направи четири следващи равенства и загуби от Славия в предишния кръг. Добрата вест за наставника на домакините Росен Кирилов е завръщането в състава Яни Пехливанов. Той пропусна провалянето от „ белите” преди седмица поради вирусно заболяване. Това значи, че на процедура, Кирилов ще може да разчита на безусловно свои футболисти.

„ Виолетовите” могат да се похвалят, че до този миг бележат във всеки един мач, като се изключи един само дуел. До този миг Етър не познава усета на загубата против Царско село. Двата отбора се подвизаваха във Втора лига преди няколко години.

В лагера на Царско село Никола Спасов има проблеми с трима играчи. Евертон Диаш, Андерсон и Йордан Минев са с разнообразни болежки и няма да бъдат разполагаем на експерта.

Опитният Антон Карачанаков подписа с „ царете”, откакто се раздели с Ботев Пловдив, а бъдещето на Сергей Георгиев продължава да бъде неразбираемо.

Родни Антуи пък се трансформира в същинска сензация за Царско село след идването си в България. До този миг холандецът е осъществил и трите гола за новака в елита.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР