Отборът на Етър посреща днес от 18,30 часа на стадион

...
Отборът на Етър посреща днес от 18,30 часа на стадион
Коментари Харесай

Етър няма право на грешка срещу Витоша

Отборът на Етър посреща през днешния ден от 18,30 часа на стадион " Ивайло " във Велико Търново към този момент изпадналия отбор на Витоша Бистрица в дуел от група А на втората осмица в efbet Лига. Домакините нямат право на неточност, в случай че не желаят да последват противника във Втора лига през новия сезон.

Етър е в борба за второто място в групата с Царско село, който по-късно приема Черно море.В случай, че Царско село и Етър завършат с еднакъв брой точки, то " болярите " ще се спасят, защото имат преимущество в мачовете от постоянния сезон. Всички играчи на " виолетовите " са на линия. В последния кръг момчетата на треньора Петко Петков направиха 2:2 с Черно море като посетител, като попаденията отбеляаха Боджадж и Милчо Ангелов.
 Петко Петков към БФС: Ние сме Етър, а не ФК Призрак
И двамата ще започват от първата минута през днешния ден и се чака да изиграят значима рола.

Около Витоша имаше доста медиен звук в последната седмица. Първо се появи новината, че четирима играчи и физиотерапевтът са инфектирани с ковид. След това се оказа, че всички са здрави, само че мачът с Царско село беше отсрочен с 24 часа. След загубата пък треньорът Асен Букарев се забърка в скандал, като показа, че е получавал позвънявания Витоша да не се напъва. Проведе се следствие и в последна сметка наставникът съобщи, че не е бил свестен вярно.

Вероятни сформира:
Етър: Иванов, Купенов, Скерлев, Пехливанов, Колев, Кацаров, Илиев, Боджадж, Огнянов, Ангелов, Йорданов.
Витоша: Кръстев, Дяков, Зюмбулев, Бонев, Садула, Кочилов, Иванов, Кутев, Амзин, Кабов, Димитров.
ГЛЕДАЙТЕ ТУК efbet Лига 29 кръг, събота 4 юли  Етър 21:00предстои  Витоша (Бистрица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР