Отборът на Еспаньол зарадва неочаквано своите фенове, постигайки важен за

...
Отборът на Еспаньол зарадва неочаквано своите фенове, постигайки важен за
Коментари Харесай

Последният в Ла Лига спря устрема на Виляреал

Отборът на Еспаньол зарадва ненадейно своите почитатели, постигайки значим за оцеляването си триумф в испанското футболно състезание.

Един от съперниците на българския първенец Лудогорец в европейските клубни шампионати, завоюва визитата си на устремения точно към местата, даващи право на присъединяване в Европа състав на Виляреал.

Отборът от Каталуния се наложи с 2:1, макар че приключи срещата в понижен състав.
 Севиля разгроми нискоразреден противник за Купата на Краля, Ейбар и Еспаньол не разрешиха изненада
Севиля разгроми нискоразреден противник за Купата на Краля, Ейбар и Еспаньол не разрешиха изненада

Петима разнообразни голмайстори за тима от Андалусия

Успехът бе едвам трети за Еспаньол през очертаващия се като необикновено разочароващ за отбора сезон. Въпреки завоюваните три точки, тимът резервира последната си позиция във краткотрайното класиране. Еспаньол е с актив от 14 точки, с колкото разполага и единайсеторката на Леганес. Каталунците обаче са с по-лоша голова разлика.

Виляреал бе в серия от три следващи триумфа, само че през днешния ден капитулира по непонятен за последователите си метод.

Давид Лопес шокира домакините, откакто още в петата минута на конфликта даде преднина на гостуващия състав.
 Снимка 462281
Източник:

Изненадващо, тя се резервира чак до втората минута от идващото полувреме.

Още по-любопитно бе, че в нея смяната на резултата още веднъж бе в посока на Еспаньол. Раул де Томас вкара втори гол в мрежата на " жълтата подводница " и по този метод понижи фрапантно възможностите на противника за краен триумф в мача.
 Снимка 462280
Източник:

Все отново Хави Лопес реши да направи срещата забавна след 61 минути игра, когато си изкара червен картон, а съперниците получиха право да изпълнят дузпа. Зад топката застана опитният Санти Касорла, който понижи изоставането на тима си.

Нова промяна в цифровото изражение на съотношението на силите сред двата отбора на терена нямаше, което означаваше трета победа за сезона за Еспаньол и едвам пето проваляне за Виляреал и усложнение на възела в битката за място в клубните шампионати.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР