Отборът на Дунав (Русе) продължава да е приятната изненада в

...
Отборът на Дунав (Русе) продължава да е приятната изненада в
Коментари Харесай

Дани Милушев: Има интерес към волейбола в Русе

Отборът на Дунав (Русе) продължава да е приятната изненада в шампионата на Суперлигата при мъжете, като реди триумф след триумф. След като преклони ЦСКА с 3:2 гейма преди седмица, в четвъртия кръг, волейболистите на Русе надиграха като домакини и Пирин (Разлог) с 3:2 гейма след цялостен поврат и записаха трета победа в елита. Страхотното показване пък ги изкачи на четвърто място във краткотрайното класирането и ги подреди измежду най-хубавите в елита. Играещият треньор на Дунав Дани Милушев бе доста удовлетворен от изявите на своя отбор, а ето какво сподели той за BGvolleyball.com след триумфа:

„ Играем добре и съм доста удовлетворен от този факт. Въпреки че, почтено казано от две години Пирин не са фактор в Суперлигата. Като цяло считам, че другите тимове ни подценяват, което пък за нас е добре. Повечето считат, че като нямаме звездна селекция и сме някаква боксова круша. Така се случи и в този мач. Волейболистите на Пирин ни подцениха, поведоха с 2:0 гейма и взеха решение, че мачът е приключил и се отпуснаха. Изключително съм благополучен, че в този миг момчетата се подвигнаха и съумяха да повалят противника. Показахме, че можем да се борим, че имаме сили и воля да вършим цялостен поврат. Като цяло показахме, че сме боеспособен тим. "

" Искам да благодаря на публиката за поддръжката, залата беше цялостна. Има интерес към волейбола в Русе и считам, че с нашите изяви радваме почитателите. Ще продължим да се борим и се надяваме от ден на ден хора в Русе да ни поддържат и да се възпламенят по волейбола. Силно се надявам това да не е единствено началото, а да продължим решително и сполучливо и отсега нататък. “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР