Отборът на Дженоа продължава да не може да намери пътя

...
Отборът на Дженоа продължава да не може да намери пътя
Коментари Харесай

Нов провал за Дженоа, Гълъбинов тресна греда

Отборът на Дженоа продължава да не може да откри пътя към първата си победа за сезона в Серия “А”. “Грифоните” позволиха загуба с 0:1 в семейството си на Болоня от 7-ия кръг. Единственото попадение в мача бе маркирано от някогашния любим на “Луиджи Ферарис” Родриго Паласио в 73-ата минута. Българинът Андрей Гълъбинов се появи в игра на полувремето на мястото на Пиетро Пелегри, само че и той не съумя да помогне на своя отбор да откри пътя към гола, като нацели греда малко преди края на дуела.

И двата отбора имаха своите положения в мача и може би равенството щеше да бъде по-справедлив резултат. Домакините направиха пропуски след удари на Мигел Велозо, Диего Лаксалт и Айзък Кофи, а за гостите с пропуски се отличиха Бруно Петкович, Симоне Верди и Матия Дестро.

В 72-ата минута Дженоа за следващ път направи съществени пропуски, а виновността за това бе на вратаря на гостите Антонио Миранте. Първо изстрел от близко на Рафаеле Паладино бе избавен от стража, а няколко секунди по-късно Миранте за повторно показва необикновен инстикт след отдалечен изстрел на Велозо.

Веднага по-късно обаче се стигна до гол във вратата на “грифоните”. В 73-ата минута Болоня провежда бърза контраофанзива, Паласио надбяга директния си надзирател и очи в очи с вратаря съумя да прати топката в далечния ъгъл на вратата за 0:1.

До края Дженоа се хвърли да търси изравняването и в 90-ата минута и шансът обърна тил на домакините, когато Гълъбинов насочи изстрел с глава и топката се отби от гредата.

В последна сметка обаче Болоня си потегли с трите точки, като отборът към този момент има 11 и се изкачи до 9-ото място в таблицата. Дженоа пък остава на предпоследната 19-та позиция с едвам 2 извоювани точки.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР