Отборът на Дженоа привлече под наем до края на сезона

...
Отборът на Дженоа привлече под наем до края на сезона
Коментари Харесай

Дженоа си върна Матиа Перин и Валон Бехрами

Отборът на Дженоа притегли чартърен до края на сезона вратаря на Ювентус Матиа Перин.

27-годишният Перин е някогашен състезател на Дженоа, само че през 2018 година бе продаден за над 14 милиона евро на " бианконерите ". В Торино обаче стражът не съумя да покаже качествата си и досега има единствено 9 мача за първенците на Италия. Той бе трети избор на Маурицио Сари под рамката на вратата след поляка Войчех Шчесни и ветерана Джанлуиджи Буфон.

Според медиите в Италия Перин ще бъде титуляр в състава на Дженоа за сметка на румънеца Йонуц Раду, а бразилският пазач Жандрей най-вероятно ще бъде освободен.

Дженоа се похвали и с още едно ново попълнение. Това е някогашният швейцарски национал Валон Бехрами, който също като Перин е някогашен състезател на " грифоните ". За последно 34-годишният халф бе част от швейцарския Сион, само че договорът му с клуба бе преустановен през октомври 2019 година.

Бехрами игра за Дженоа през сезон 2003/04, след което обиколи редица клубове, включително Лацио, Фиорентина, Наполи, Уест Хям, Уотфорд и Хамбургер ШФ. В околните часове се чака Дженоа да показа и трето ново попълнение. Това е Матиа Дестро, който ще бъде предан чартърен от Болоня до края на сезона.
Серия А 18 кръг, неделя 5 януари  Дженоа 19:00предстои  Сасуоло
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР