Отборът на Дженоа победи Интер с 2:0 у дома в

...
Отборът на Дженоа победи Интер с 2:0 у дома в
Коментари Харесай

"Дженоа" и Гълъбинов подчиниха "Интер"

Отборът на " Дженоа " победи " Интер " с 2:0 вкъщи в мач от 25-ия кръг на италианската Серия " А ". Българският нападател Андрей Гълъбинов бе титуляр, като не спря да тормози отбраната на " нерадзурите " до 77-ата минута, когато бе сменен от Джанлука Лападула.

С тази победа " Дженоа " остава на на 12-ото място в Серия " А', само че към този момент е на точка зад " Фиорентина ". " Интер " пък пропусна да се върне на третата позиция в класирането.

34-годишният Горан Пандев бе огромната опасност за " Интер " в тази среща. Македонският нападател бе покрай откриващ гол още в 8-ата минута, само че ударът му се оказа прекомерно слаб за Хамир Ханданович.

В 19-ата минута Ян Карамо стреля мощно, само че за шанс на " грифоните " топката уцели гредата.

Домакините поведоха в края на първата част, откакто Андреа Ранокия си вкара автогол. Защитникът се опита да попречи на топката да влезе във вратата, само че вместо това тя се озова в мрежата зад Ханданович.

" Дженоа " удвои задатъка си в 59-ата минута. Диего Лаксалт стреля, топката се озова в краката на Пандев, който показва страховит надзор и вкара за 2:0.

В края на постоянното време Данило Д'Амброзио бе покрай попадение за " Интер ", само че Матия Перин показва извънреден инстикт и избави.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР