Отборът на Дея спорт загуби от Нефтохимик 2010 с 1:3

...
Отборът на Дея спорт загуби от Нефтохимик 2010 с 1:3
Коментари Харесай

Венцислав Симеонов: Проблемите ни са технически, но може да станат и ментални

Отборът на Дея спорт загуби от Нефтохимик 2010 с 1:3 гейма в дербито на Бургас от 6-ия кръг на Efbet Супер Волей. С това волейболистите на Дея записаха 4-а загуба и заемат 9-о място във краткотрайното класиране. Ето какво показа старши треньорът на отбора Венцислав Симеонов след мача:
 Нефтохимик удари Дея спорт в дербито на Бургас в Efbet Супер Волей Нефтохимик удари Дея спорт в дербито на Бургас в Efbet Супер Волей
" Съперникът ни надигра на всички детайли. С играта, която демонстрираме, не може да победим. Нефтохимик игра сърцато, доста добре посрещаха, очевидно сервисът ни е единственото, което функционираше. Няма на какво да се опрем. Проблемът е чисто механически и може да стане ментален, това са четири загуби. Не съм ги очаквал, най-малко не по този начим. Знаех, че ще бъде мъчно и ще бъде игра на нерви, само че не чак толкоз изрично да ни победят. "
 Иван Станев: Това бе последния ми мач като старши треньор Иван Станев: Това бе последния ми мач като старши треньор
" За евротурнирите очевидно няма такова напрежение. Има единствено един чист волейбол без напрежение. Трябва да намеря повода за това нещо, а тя е техничиска, просто не се получават нещата. Както се видя смених съвсем всички играчи. От пейката е мъчно да влезеш вътре и да схванеш какво е в главите на състезателите и с какво да им оказа помощ. Те самите би трябвало да намерят себе си, играем като равни доникъде и след това ни вършат разлика. Така не може да продължаваме с тези сривове, отразяват се на техническото качество на играта. "
 MVP Матей Михайлович: Борихме се дружно и показахме страховит дух MVP Матей Михайлович: Борихме се дружно и показахме страховит дух
Снимки: NVL/Startphoto.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР