Отборът на Детройт Пистънс спечели домакинството си на Орландо Меджик

...
Отборът на Детройт Пистънс спечели домакинството си на Орландо Меджик
Коментари Харесай

Юмруци на мач от НБА, гард на Детройт нокаутира свой съперник

Отборът на Детройт Пистънс завоюва семейството си на Орландо Меджик със 121:101 в среща от постоянния сезон на НБА. " Буталата " поеха надзор върху дуела от самото му начало, само че по този начин или другояче крайният резултат ще остане на назад във времето по отношение на случилото се малко преди края на първото полувреме.

При оставащи към 30 секунди от втората четвърт противниците крилото на гостите от Орландо Мориц Вагнер изблъска гарда на Детройт Килиан Хейс при опита му да открадне топката. Поради насъбраната инерция французинът бе запратен на пейката на своя тим, след което се стигна до най-скандалната сцена от конфликта - Хейс се ядоса и удари Вагнер в тила с пестник, като крилото на " магьосниците " загуби схващане за миг. След това настана безпорядък на терена, а решението на съдиите бе да дисквалифицира както Хейс и Вагнер, по този начин и Хамиду Диало, който изблъска немския баскетболист.

В околните часове се чака окончателното решение за наказването на френския баскетболист, като то сигурно няма да бъде леко и гардът ще пропусне изобилна доза мачове на Пистънс. След успеха тази заран " буталата " са на последното място в Източната конференция с баланс от 9-28, до момента в който Орландо е на 13-ата позиция с актив от 13-23.

Алек Бъркс стана най-резултатен за Детройт с 32 точки. Садик Бей добави още 28 точки и 8 битки, Боян Богданович вкара 14 с 5 асистенции, а дисквалифицираният Хамиду Диало и Айзея Стюърт осъществиха по 11 точки. Килиан Хейс записа 5 точки и 3 асистенции през първото полувреме.

Франц Вагнер бе най-резултатен за Орландо с 19 точки и 6 битки. Уендъл Картър и Паоло Банкеро нанизаха надлежно по 16 и 15 точки, а Бол Бол способства с 11 точки. Мо Вагнер имаше 7 точки и 4 битки, преди да бъде нокаутиран.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР